• Genel »

“Üniversite ve Şehrin Karşılıklı Algı ve Beklentileri” ni tespit etmek üzere gerçekleştirilecek proje kapsamında uygulanacak anketler, KAMER yönetim kurulu ve proje ekibi tarafından değerlendirildi

“Üniversite ve Şehrin Karşılıklı Algı ve Beklentileri” ni tespit etmek üzere gerçekleştirilecek proje kapsamında, üniversitemizdeki öğrenci ve akademisyenler ile Rize halkına uygulanacak olan anketlerle ilgili hazırlık çalışmaları, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Karadeniz Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAMER) Müdürü ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Ali Rıza SAKLI başkanlığında, KAMER yönetim kurulu ve proje ekibi tarafından değerlendirildi.

kmr

Toplantıya KAMER Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza SAKLI, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ali GÜVELOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul AĞIRBAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Nilay AKÇAY, Yrd. Doç. Dr. Gülçin Bilgin TURNA , Yrd. Doç. Dr. Ümit ERKAN, Uzm. Hatice Tuğba AKDOĞAR ile proje ekibinden Yrd. Doç. Dr. Gökhan KAHVECİ, Yrd. Doç. Dr. Saim Can BERİTAN, Yrd. Doç. Dr. Burcu KARTAL, Arş.Gör. Kamer Ilgın ÇAKIROĞLU ve Arş. Gör. Mücahit BEKTAŞ katıldı.

Önümüzdeki dönemde, “Üniversite ve Şehrin Karşılıklı Algı ve Beklentileri”ni tespit edecek olan projenin gerçekleştirilmesi için Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Cemalettin İPEK’in üniversitemizden ayrılması sebebiyle projenin Üniversite Araştırması Koordinatörü olan Yrd. Doç. Dr. Gökhan KAHVECİ, üniversitedeki akademisyenler ile öğrencilere uygulanacak anketlerle ilgili bir sunum yaptı. Sunumda, anket için hazırlanan ölçek ve sorular gözden geçirildi. Diğer taraftan, Şehir Araştırması Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Burcu KARTAL, Rize halkına uygulanacak anketlerle ilgili algı ve beklenti ölçümüne yönelik bir sunum yaptı. Sunumda öne çıkan konularla ilgili katılımcıların görüşleri alınarak, anket hazırlama süreci değerlendirildi.